Nieuw kantoormeubilair button
Gebruikt kantoormeubilair button
Nieuw kantoormeubilair button
Gebruikt kantoormeubilair button
VG Trading

VG Trading Kantoormeubelen

Ambachtsweg 26
1271 AM Huizen
Maandag: geopend op afspraak
Dinsdag t/m Vrijdag: 09:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 tot 13:00 uur
Zondag: gesloten
Klantenservice
035 - 52 357 64
mail info@vgtrading.nl

Nieuw- en gebruikt kantoormeubilair Zwolle

Op iets meer dan een uur rijden vanaf Zwolle vindt u Huizen (Noord-Holland). Bij VG Trading vindt u zowel gebruikt als nieuw kantoormeubilair.


Bedrijventerrein in Zwolle

Naast het feit dat we uiteraard ook aan particulieren leveren en inmiddels al meerdere kantoorruimtes voor particulieren hebben ingericht leveren wij grotendeels aan bedrijven. Zowel gebruikt als nieuw kantoormeubilair leveren wij in Zwolle vooral op de bedrijventerreinen Hessenpoort, Marslanden, Voorst en De Vrolijkheid. Op deze vier bedrijventerreinen is er een vraag naar zowel gebruikt als nieuw kantoormeubilair. De reden hiervan is dat er ook grote bedrijven gevestigd zijn die niet altijd evenveel interesse hebben in gebruikt kantoormeubilair.

VG Trading voordelen

Nieuw kantoormeubilair button
Gebruikt kantoormeubilair button
Kantoormeubelen

Tweedehands kantoormeubilair Zwolle

De kleinere startende ondernemers daarin tegen bestellen met enige regelmaat gebruikt kantoormeubilair. Daar is natuurlijk niets op aan te merken, want door de goede kwaliteit producten kunt u er van uitgaan dat deze langer mee gaan dan nieuwe kantoormeubelen in deze prijsklasse van een gemiddelde meubelzaak.

Langs komen bij ons filiaal?

Op ongeveer een uur rijden vanaf Zwolle ligt ons filiaal. Mocht u interesse hebben om bepaalde kantoormeubelen te komen bekijken neem dan even telefonisch contact met ons op zodat we wellicht een afspraak met u in kunnen plannen. Zo komt u niet voor niets.

VG Trading Kantoormeubelen

Showroom VG Trading