Nieuw kantoormeubilair button
Gebruikt kantoormeubilair button
VG Trading

VG Trading Kantoormeubelen

Ambachtsweg 261271 AM Huizen
Maandag: geopend op afspraak
Dinsdag t/m Vrijdag: 09:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 tot 13:00 uur
Zondag: gesloten
Klantenservice035 - 52 357 64 of mail info@vgtrading.nl

Kantoormeubelen Lelystad

Lelystad groeit inmiddels uit tot één van de twintig grootste steden van Nederland en dat betekent dat er ook steeds meer bedrijven zich gaan vestigen in deze stad. Logisch, want deze stad maakt economisch ook enorme stappen, waardoor het voor bedrijven interessant wordt om zich hier te vestigen.

VG Trading, gevestigd in Huizen, ligt op ongeveer een half uur rijden van Lelystad en is daardoor een zeer aantrekkelijke kantoormeubelen specialist voor de bedrijven in Lelystad. Doordat wij snel en gemakkelijk te bereiken zijn komen ook veel ondernemers bij ons in de showroom kijken.

Gebruikt kantoormeubilair Lelystad

De reden dat veel ondernemers bij ons de showroom komen kijken, is ons assortiment met gebruikte kantoormeubelen. Wij kopen namelijk steeds vaker grote faillissementen op waardoor wij veel gebruikt kantoormeubilair hebben. Deze kantoormeubelen worden over het algemeen opgeknapt, opnieuw gestoffeerd en klaar gemaakt voor de verkoop. In ons assortiment gebruikte kantoormeubelen kunt u bekijken wat wij op dit moment allemaal op voorraad hebben. Het kan ook zijn dat er kantoormeubilair nog niet op staat, dus we raden altijd om  even te bellen als u niet vind wat u nodig heeft.

Extra regel 1 extra regel extra regel extra extra extra regeltjes je weet toch extra tekst voor een neter testen. Nieuwe site is perfect ja toch of vind je van niet ofzo?

VG Trading voordelen

Nieuw kantoormeubilair button
Gebruikt kantoormeubilair button
Kantoormeubelen

Gebruikt kantoormeubilair gezocht

Bent u opzoek naar een specifiek tweedehands product? Dan kunt u ons altijd even bellen, want wij kennen de markt als geen ander. Wij kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen. Bijvoorbeeld als u opzoek bent naar gebruikte archiefkasten, maar deze niet vind in ons huidige assortiment.

Showroom

VG Trading is gevestigd op de Ambachtsweg 26 in Huizen, waar u ook onze showroom vindt. Wilt u een komen kijken? Neem dan even telefonisch contact met ons op, zodat u niet toevallig voor een dichte duur komt te staan.

VG Trading Kantoormeubelen

Showroom VG Trading